Sirena

Sirena


Sirena is een modern sprookje dat zich afspeelt in de muziekbusiness.

 

Robert 'Bee-Bob' Vermeulen is een muziekproducer op z'n retour. Op een magische avond ontdekt hij in het havenkwartier een zeemeermin en maakt hij kennis met het betoverende sirenengezang. Sluwe Bee-Bob ziet hier een kans om de top in de muziekbusiness te bereiken. Samen met zijn assistent maakt hij een opname van de zang van de sirene en maakt er een hitsingle van. Probleem, de sirene is niet echt knap te noemen.

 

Daarom creëert Bee-Bob Sirena!

 

Een album in zwart-wit, oblong, 88 p.

(Voorlopig nog beschikbaar, maar het zijn de laatste exemplaren!)

Enkele reacties op het StripSter forum:

 

Ik ben toch elke week weer benieuwd hoe het met Bee-Bob verder gaat. Hij glijdt steeds verder af naar de afgrond en de wereld om hem heen brokkelt langzaam af. De spanning is om te snijden. Erg goed gedaan. (Martin van der Schuyt)

 

Wat een liefde is er gestopt door Dirk in zijn strip, bravo! (3Drender)

 

Een pluim voor Sirena! (MaCo)

 

Als trouwe volger, grote complimenten voor de opbouw van Bee-Bob's ondergang, en alsnog sympathie voor hem op weten te wekken ondanks zijn fouten. De spanning is om te snijden! (Massagraf)

 

Hoe ver wordt Bee-Bob nog getergd? Ik vind het spannend. (Sigrid)

 

Petje af voor je scenario, dat het zo gestadig verder naar de afgrond gaat voor Bee-Bob, maar nooit te snel. (Steven van Dyck)

 

Ik vind dat je er weer een mooi vervolg aan weet te geven. Steeds als ik denk te weten waar het verhaal heen gaat, kom je met een nieuwe, onverwachte vondst op de proppen. Erg sterk! (Niquicho)